Phone

0727.357.237

Email

beautybody.ro@gmail.com

Opening Hours

Luni - Vineri: 9AM - 9PM Sâmbătă: 9AM - 2PM

Avantaje ale epilării cu laser

Contact: Telefon Programări: 0727.357.237 | www.epilareculaser.ro

Motivele pentru care din ce în ce mai multe persoane apelează la epilarea progresiv definitivă pentru a scăpa de părul nedorit de pe față și corp sunt numeroase. Fie că te-ai săturat de firele crescute sub piele după epilarea cu ceară, fie nu ești mulțumită de rapiditatea cu care părul crește după epilarea cu lama de ras sau cu cremele depilatoare, ne bucurăm că te interesează să afli despre epilarea cu laser și avantajele acesteia. Iată, așadar, cum arată topul celor mai mari beneficii ale epilării laser:

1. EPILAREA LASER ÎȚI OCUPĂ MAI PUȚIN TIMP

Deși la prima vedere lama de ras ar părea mult mai confortabilă și rapidă, frecvența cu care trebuie repetată procedura de epilare crește exponențial timpul dedicat acestei activități. În cazul în care optezi pentru epilarea cu laser, 8 ședințe de tratament sunt de ajuns pentru a reduce pilozitatea cu 70% pana la 90%.

2. DUPĂ EPILAREA LASER, SUNT 90% MAI PUȚINE ȘANSE DE A AVEA FIRE CRESCUTE SUB PIELE

Părul crește cu până la 90% mai puțin după 8 ședințe de epilare cu laser. La fel de dramatic scad și șansele de a avea fire crescute sub piele.

3. MAI PUȚINE CICATRICI, IRITAȚII ȘI PETE

Ca rezultat al epilării clasice cu ceară sau cu lama de ras, multe persoane prezintă mâncărimi și iritații ale pielii. La persoanele cu pielea mai sensibilă pot apărea și alte complicații precum decolorări ale pielii pe anumite zone sau cicatrici care se vindecă foarte greu. De îndată ce tratamentul de epilare cu laser începe, atât cicatricile cât și petele încep să dispară, lăsând pielea fină, sănătoasă și fără păr.

Contact: Telefon Programări: 0727.357.237 | www.epilareculaser.ro

CONCLUZIA:

Beneficiile epilării cu laser sunt pe cât de variate, pe atât de personale pentru oricine decide să aleagă epilarea laser ca metodă de a scăpa de părul nedorit de pe față sau de pe corp.
Deși la prima vedere metodele de epilare clasică par fie mai ieftine, fie mai avantajoase în privința timpului alocat, epilarea cu laser este cea mai avantajoasă soluție de perspectivă. Pe termen lung, nicio tehnică de epilare clasică nu poate contracara avantajele Epilării cu Laser!

Cum acționează laserul

Despre Epilarea cu Laser

Epilarea laser a fost efectuată experimental cu aproximativ 20 ani înainte de a deveni publică în anii 1970. Aparatele cu Lumina Intens Pulsată (IPL) din punct de vedere tehnic NU sunt LASERE!
Ele folosesc lămpi cu lumină Xenon care emit lumină de spectru larg.
Întrebare: Cum acționează laserul?
Răspuns: Prinicipiul primar din spatele epilării laser este fototermoliza selectivă. Laserele pot cauza distrugerea selectivă prin afectarea doar a materiei închise la culoare. Melanina în zona firelor de păr și a foliculor, în același timp neîncălzind zona din jur. Lumina este absorbită de pigmentul de “culoarea neagră”. Așadar și energia laser poate fi absorbită de acesta – dar cu o viteză și intensitate mult mai mare.
Epilarea laser este focalizată către melanină. Melanina este pigmentul care se află natural în păr și piele. În cantități mai mari în cazul tenului și părului de culori mai închise.
Datorită absorbției selective de lumină laser, părul închis la culoare poate fi tratat mult mai bine de lasere. Combinația de păr închis la culoare și ten deschis este cea ideală. Dar laserele de ultimă generație sunt capabile să afecteze părul închis la culoare chiar și la pacienții cu ten închis.


Recomandări înainte de tratamentul epilării cu laser:

 • Evitați expunerea la soare/solar 1-2 săptămâni înainte de tratament (depinde de fototipul pielii).
 • Nu aplicați autobronzante cu o săptămână înainte de tratament.
 • Oprirea medicațiilor care pot cauza fotosensibilitate cu 2 săptămâni înainte de tratament, inclusiv medicația topică. (creme cu retinol, retin A, etc).
 • Înainte de tratament nu aplicați pe zona care urmează a fi tratată loțiuni parfumate. (parfumuri, deodorante cu alcool sau creme cu filtru solar)
 • Radeți foarte bine părul în ziua tratamentului.
 • Pentru zona de inghinal total, dacă sunteți la menstruație, reprogramați ședința de epilare cu laser.

Recomandări după tratamentul epilării cu laser:

 • Evitați expunerea la soare/solar 5-7 zile după ședința de epilare cu laser.
 • Pentru zona de axile NU se va folosi deodorant cu alcool 48 ore de la tratament.
 • Pentru zona feței aplicați crema cu SPF 50 cel puțin 48 ore după tratament.
 • După tratament pielea va fi sensibilă la căldură în următoarele 48 ore. Timp în care nu se fac dușuri sau băi fierbinți.
 • Nu folosiți tehnici de exfoliere a pielii (pe zona tratată) minim o săptămână după ședința de epilare cu laser.
 • Între ședințele de epilare cu laser folosiți doar lama de ras sau cremă depilatoare.
 • 2 zile după ședința de epilare cu laser evitați mersul la Sală, Saună, Masaj și Înot.
 • Contact: Telefon Programări: 0727.357.237 | www.epilareculaser.ro
Epilare cu Laser

abdomen acnee antebrate anticelulitic barbie beauty body bikini line black friday cavitatie cicatrici clean skin cosmetica degete discount dorsal epilare definitiva epilare laser eves beauty fara durere fata fese fitzpatrick glezne gratis hair free inghinal interfesier intrebari laser laser hair removal lombar maini mustata oferta peeling perciuni picioare piele piept pometi pori dilatati promo radiofrecventa raspunsuri remodelare corporala scapa de parul nedorit soft skin tesuturi tonifiere tratamente faciale

Articole Recomandate