Phone

0727.357.237

Email

beautybody.ro@gmail.com

Opening Hours

Luni - Vineri: 9AM - 9PM Sâmbătă: 9AM - 2PM

Masajul terapeutic a fost folosit de secole pentru a îmbunătăți starea generală de sănătate, reduce stresul și tensiunea musculară. Cercetările arată ca masajul prenatal poate ajuta la reducerea anxietații, reduce simptomele de depresie, amelioreaza durerile musculare și durerile articulare și de a îmbunătățeste dezvoltarea și sănătatea nou-născutului.

Masajul suedez – o terapie de masaj prenatal, are ca scop relaxarea tensiunii musculare și îmbunătățirea circulației limfatice și a sângelui prin presiune ușoară aplicata grupelor musculare ale corpului. Masajul suedez este metoda de masaj recomandată în timpul sarcinii deoarece se adresează multor disconforturi comune asociate cu modificările scheletice și circulatorii aduse de schimbările hormonale. Trebuie făcută o distincție între masajul prenatal terapeutic și masajul perinial acesta din urmă referindu-se la practica întinderii manuale a țesuturilor din jurul canalului de naștere pentru a ajuta la reducerea riscului de epiziotomie sau traumatisme asociate cu nașterea.


Masaj Prenatal

acnee adevaruri anticelulitic beauty body black friday bronz cavitatie cicatrici clean skin cosmetica discount epilare definitiva epilare laser eves beauty facts fara durere fata fitzpatrick foliculita fototip grasime hair free inch loss laser laser hair removal maini masaj mituri myths oferta peeling picioare piele pori dilatati promo radiofrecventa remodelare corporala scapa de parul nedorit soft skin tehnici de masaj tesuturi thomas tonifiere tratament tratamente faciale

Articole Recomandate