Masajul Prenatal

Masajul terapeutic a fost folosit de secole pentru a îmbunătăți starea generală de sănătate, reduce stresul și tensiunea musculară. Cercetările arată ca masajul prenatal poate ajuta la reducerea anxietații, reduce simptomele de depresie, amelioreaza durerile musculare și durerile articulare și de a îmbunătățeste dezvoltarea și sănătatea nou-născutului.

Masajul suedez – o terapie de masaj prenatal, are ca scop relaxarea tensiunii musculare și îmbunătățirea circulației limfatice și a sângelui prin presiune ușoară aplicata grupelor musculare ale corpului. Masajul suedez este metoda de masaj recomandată în timpul sarcinii deoarece se adresează multor disconforturi comune asociate cu modificările scheletice și circulatorii aduse de schimbările hormonale. Trebuie făcută o distincție între masajul prenatal terapeutic și masajul perinial acesta din urmă referindu-se la practica întinderii manuale a țesuturilor din jurul canalului de naștere pentru a ajuta la reducerea riscului de epiziotomie sau traumatisme asociate cu nașterea.


Masaj Prenatal

adevaruri anticelulitic aparat epilare definitiva aparat epilare laser beauty body blanching bronz cavitatie clean skin coolsclupting cosmetica criolipoliza epilare definitiva epilare laser eves beauty facts fara durere fara efecte secundare fara interventie chirurgicala fitzpatrick foliculita fototip furnicaturi grasime hair free inch loss laser laser dioda laser hair removal masaj mituri myths piele raceste grasimea remodelare corporala scampe scapa de grasime scapa de parul nedorit sensibilitate a pielii soft skin tehnici de masaj tesuturi thomas usturime vanatai