Phone

0727.357.237

Email

beautybody.ro@gmail.com

Opening Hours

Luni - Vineri: 9AM - 9PM Sâmbătă: 9AM - 2PM

Preț: 130 Ron
30' (minute)

Click AICI pentru mai multe informații despre Cavitația Corporală

Ce este cavitația corporală și cum funcționează?

Cavitația corporală este o procedură non-invazivă de reducere a grăsimii care utilizează unde ultrasunete de joasă frecvență pentru a sparge celulele adipoase. Această tehnologie revoluționară funcționează prin generarea de microbule de gaz în lichidul din interiorul și din jurul celulelor adipoase. Microbulele se expandează rapid și apoi implodesc, proces numit cavitație. Energia eliberată în urma imploziei distruge membranele celulelor adipoase, eliberând acizi grași și trigliceride în lichidul interstițial. Ulterior, aceste substanțe sunt metabolizate și eliminate din organism prin sistemul limfatic și urinar. Spre deosebire de alte metode de reducere a grăsimii, cavitația corporală nu afectează țesuturile înconjurătoare, cum ar fi pielea, vasele de sânge și nervii.

Care sunt beneficiile cavitației corporale?

Beneficiile cavitației corporale sunt numeroase și o fac o opțiune atractivă pentru cei care doresc să scape de grăsimea inestetică fără a recurge la chirurgie. Principalele avantaje includ:

 • Non-invazivă: Nu necesită incizii, anestezie sau timp de recuperare.
 • Eficiență: Rezultatele pot fi vizibile după primele sesiuni, cu o reducere semnificativă a grăsimii în zonele tratate.
 • Confort: Procedura este nedureroasă și bine tolerată de pacienți.
 • Siguranță: Rata redusă de efecte secundare și riscuri, comparativ cu intervențiile chirurgicale.
 • Îmbunătățirea texturii pielii: Poate ajuta la reducerea celulitei și la îmbunătățirea aspectului general al pielii.
 • Versatilitate: Poate fi utilizată pentru a trata multiple zone ale corpului, inclusiv abdomenul, coapsele, brațele și fesele.
 • Timp redus de tratament: Fiecare sesiune durează între 30 și 60 de minute, în funcție de zona tratată.
 • Recuperare rapidă: Majoritatea pacienților pot reveni la activitățile lor zilnice imediat după tratament.
 • Cost-eficientă: În general, este mai puțin costisitoare decât intervențiile chirurgicale de reducere a grăsimii.

Cine este un candidat ideal pentru cavitația corporală?

Candidatul ideal pentru cavitația corporală este o persoană care:

 • Are grăsime localizată: Persoanele care au depozite de grăsime persistente în anumite zone, cum ar fi abdomenul, coapsele, brațele sau fesele, sunt cei mai buni candidați.
 • Nu este obeză: Procedura este cea mai eficientă pentru persoanele care au o greutate corporală apropiată de cea ideală și doresc să elimine grăsimea localizată.
 • Are o stare de sănătate bună: Pacienții trebuie să fie sănătoși din punct de vedere fizic și să nu aibă afecțiuni medicale care ar putea interfera cu procedura sau recuperarea.
 • Are așteptări realiste: Pacienții trebuie să înțeleagă că cavitația corporală nu este o soluție pentru pierderea în greutate și să aibă așteptări realiste privind rezultatele.
 • Este dispus să adopte un stil de viață sănătos: Pentru a menține rezultatele, pacienții trebuie să adopte o dietă echilibrată și să facă exerciții fizice regulate.

Cum ar trebui să mă pregătesc pentru o sesiune de cavitație corporală?

Pregătirea pentru o sesiune de cavitație corporală este simplă, dar esențială pentru a obține cele mai bune rezultate. Iată câteva recomandări:

 • Hidratarea: Este important să bei multă apă înainte și după tratament pentru a ajuta la eliminarea grăsimilor distruse.
 • Evită mesele grele: Încearcă să eviți mesele grele și grase cu câteva ore înainte de tratament.
 • Evită consumul de alcool: Alcoolul poate deshidrata organismul, așa că este recomandat să eviți consumul de alcool cu cel puțin 24 de ore înainte și după tratament.
 • Informează-te: Discută cu specialistul despre istoricul tău medical și orice medicamente pe care le iei pentru a te asigura că nu există contraindicații.
 • Îmbrăcăminte confortabilă: Poartă haine confortabile și largi care să permită accesul ușor la zona de tratament.

Ce se întâmplă în timpul unei sesiuni de cavitație corporală?

În timpul unei sesiuni de cavitație corporală, pacientul se va întinde confortabil pe o masă de tratament. Specialistul va aplica un gel conductor pe zona țintă pentru a asigura o transmitere eficientă a undelor ultrasunete și pentru a proteja pielea. Apoi, dispozitivul de cavitație va fi plasat pe zona tratată. Specialistul va mișca aplicatorul în mișcări circulare sau liniare pentru a acoperi uniform întreaga zonă. Procedura este nedureroasă și poate dura între 30 și 60 de minute, în funcție de dimensiunea zonei tratate. Pacientul poate simți o ușoară încălzire sau vibrație în timpul tratamentului, dar aceste senzații sunt de obicei bine tolerate.

Ce ar trebui să fac după o sesiune de cavitație corporală?

După o sesiune de cavitație corporală, este important să urmezi câteva recomandări pentru a maximiza rezultatele și a facilita eliminarea grăsimilor distruse:

 • Hidratarea: Continuă să bei multă apă pentru a ajuta la eliminarea grăsimilor prin sistemul limfatic.
 • Exerciții fizice: Activitatea fizică moderată poate stimula circulația și ajuta la eliminarea grăsimilor.
 • Evită alcoolul și cofeina: Aceste substanțe pot deshidrata organismul și încetini procesul de eliminare a grăsimilor.
 • Dietă sănătoasă: Adoptă o dietă echilibrată pentru a menține rezultatele și a preveni acumularea de noi depozite de grăsime.
 • Urmează recomandările specialistului: Ascultă sfaturile și indicațiile specialistului pentru îngrijirea post-tratament.

Câte sesiuni de cavitație corporală sunt necesare pentru a vedea rezultatele?

Numărul de sesiuni necesare pentru a vedea rezultatele variază în funcție de obiectivele individuale și de zona tratată. În general, majoritatea pacienților observă o reducere semnificativă a grăsimii după 3-6 sesiuni de tratament. Este recomandat ca sesiunile să fie efectuate la intervale de 1-2 săptămâni pentru a permite organismului să elimine grăsimea distrusă între tratamente. Pentru rezultate optime, unii pacienți pot necesita până la 10 sesiuni, în funcție de cantitatea de grăsime și de obiectivele estetice. Este important să discuți cu specialistul tău pentru a stabili un plan de tratament personalizat care să răspundă nevoilor și așteptărilor tale.

Sunt rezultatele cavitației corporale permanente?

Rezultatele cavitației corporale pot fi permanente, în sensul că celulele de grăsime distruse nu se mai regenerează. Cu toate acestea, este esențial să menții un stil de viață sănătos pentru a preveni acumularea de noi depozite de grăsime în alte zone ale corpului. Adoptarea unei diete echilibrate și a unui program regulat de exerciții fizice este crucială pentru menținerea rezultatelor pe termen lung. În cazul în care pacientul câștigă greutate după tratament, grăsimea se poate acumula în alte zone, afectând aspectul general al corpului. Prin urmare, menținerea unui stil de viață sănătos este cheia pentru a te bucura de rezultate durabile.

Care sunt efectele secundare și riscurile asociate cavitației corporale?

Deși cavitația corporală este considerată o procedură sigură, pot apărea anumite efecte secundare, deși acestea sunt de obicei minore și temporare:

 • Roșeață și umflături: Frecvente imediat după tratament, dar dispar de obicei în câteva ore până la câteva zile.
 • Amorțeală și furnicături: Sensibilitatea redusă în zona tratată poate persista timp de câteva săptămâni.
 • Vânătăi: Pot apărea ca urmare a presiunii aplicatorului pe piele.
 • Disconfort temporar: În timpul și imediat după tratament, unii pacienți pot simți o ușoară senzație de încălzire sau vibrații.

Riscurile sunt minime, dar pot include:

 • Ineficiența: În cazuri rare, unii pacienți pot să nu răspundă la tratament.
 • Neregularități ale pielii: Dacă tratamentul nu este efectuat corect, pot apărea denivelări ale pielii.

Este important să alegi un specialist calificat și să urmezi toate recomandările post-tratament pentru a minimiza riscurile și efectele secundare.

Este cavitația corporală dureroasă?

Cavitația corporală este, în general, o procedură nedureroasă. Majoritatea pacienților raportează doar o ușoară senzație de încălzire sau vibrație în timpul tratamentului, care este bine tolerată. Disconfortul este minim și nu necesită anestezie. În unele cazuri, pacienții pot resimți o ușoară sensibilitate sau amorțeală în zona tratată, dar aceste efecte dispar de obicei în câteva ore până la câteva zile. Comparativ cu procedurile invazive de reducere a grăsimii, cum ar fi liposucția, cavitația corporală este mult mai confortabilă și nu implică durere semnificativă sau timp de recuperare.

Pot face cavitație corporală dacă am un implant medical (de exemplu, stimulator cardiac)?

Persoanele cu implanturi medicale, cum ar fi stimulatorii cardiaci, ar trebui să consulte medicul înainte de a efectua cavitația corporală. Undele ultrasunete utilizate în această procedură pot interfera cu funcționarea dispozitivelor medicale. De asemenea, cavitația corporală nu este recomandată pentru persoanele cu proteze metalice sau alte implanturi în zona tratată. Este esențial să discuți cu specialistul și să furnizezi informații complete despre istoricul tău medical pentru a determina dacă cavitația corporală este sigură pentru tine.

Este cavitația corporală potrivită pentru reducerea celulitei?

Da, cavitația corporală este eficientă în reducerea celulitei. Undele ultrasunete nu doar că distrug celulele de grăsime, dar stimulează și drenajul limfatic și circulația sanguină, ceea ce ajută la reducerea aspectului de „coajă de portocală” caracteristic celulitei. Procedura ajută la netezirea și fermitatea pielii, îmbunătățind textura și tonusul acesteia. Deși cavitația corporală poate reduce semnificativ celulita, este adesea combinată cu alte tratamente, cum ar fi radiofrecvența sau masajul anticelulitic, pentru rezultate și mai bune.

Pot face cavitație corporală dacă sunt însărcinată sau alăptez?

Cavitația corporală nu este recomandată femeilor însărcinate sau celor care alăptează. Siguranța undelor ultrasunete asupra fetusului sau a nou-născutului nu a fost suficient studiată, iar riscurile potențiale nu sunt cunoscute. Dacă ești însărcinată sau alăptezi și dorești să urmezi un tratament de cavitație corporală, este recomandat să aștepți până după naștere și perioada de alăptare. Este important să discuți cu medicul tău înainte de a începe orice procedură estetică în această perioadă.

Pot face cavitație corporală dacă am pielea sensibilă?

Cavitația corporală este potrivită pentru majoritatea tipurilor de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă. Totuși, este important să discuți cu specialistul tău despre sensibilitatea pielii înainte de a începe tratamentul. În timpul consultației inițiale, specialistul va evalua starea pielii tale și va adapta tratamentul pentru a minimiza orice risc de iritație sau disconfort. De asemenea, este esențial să urmezi toate recomandările post-tratament pentru a proteja pielea și a asigura rezultate optime.

Ce zone ale corpului pot fi tratate cu cavitația corporală?

Cavitația corporală poate fi utilizată pentru a trata o varietate de zone ale corpului unde grăsimea localizată este o problemă. Cele mai comune zone de tratament includ:

 • Abdomenul: Pentru a reduce grăsimea din zona taliei și a stomacului.
 • Coapsele: Pentru a elimina grăsimea de pe partea interioară și exterioară a coapselor.
 • Brațele: Pentru a subția și tonifia brațele.
 • Fesele: Pentru a reduce grăsimea și a îmbunătăți conturul feselor.
 • Spatele: Pentru a elimina grăsimea din zona superioară și inferioară a spatelui.
 • Gambe: Pentru a subția și tonifia gambele.

Aceste zone sunt tratate eficient cu cavitația corporală, îmbunătățind conturul și aspectul general al corpului.

Care sunt costurile asociate cu cavitația corporală?

Costurile asociate cu cavitația corporală variază în funcție de mai mulți factori, inclusiv zona tratată, numărul de sesiuni necesare și locația clinicii. În medie, costul unei sesiuni poate varia între 100 și 300 de euro. Multe clinici oferă pachete de tratament la prețuri reduse pentru pacienții care achiziționează un număr mai mare de sesiuni. Este important să discuți cu specialistul tău despre opțiunile de plată și pachetele disponibile. De asemenea, asigură-te că alegi o clinică de încredere, cu specialiști calificați, pentru a te asigura că investești în tratamente sigure și eficiente.

Cum afectează cavitația corporală pielea?

Cavitația corporală nu afectează negativ pielea. Dimpotrivă, procedura poate îmbunătăți textura și tonusul pielii prin stimularea circulației și drenajului limfatic. Undele ultrasunete ajută la reducerea celulitei și la netezirea pielii, oferindu-i un aspect mai ferm și mai tonifiat. Totuși, este esențial ca tratamentul să fie efectuat de un specialist calificat pentru a evita orice risc de neregularități sau daune la nivelul pielii. În general, pacienții raportează o îmbunătățire semnificativă a aspectului pielii după câteva sesiuni de cavitație corporală.

Pot combina cavitația corporală cu alte tratamente estetice?

Da, cavitația corporală poate fi combinată cu alte tratamente estetice pentru a obține rezultate și mai bune. Unele combinații populare includ:

 • Radiofrecvența: Pentru a îmbunătăți fermitatea pielii și a stimula producția de colagen.
 • Masajul anticelulitic: Pentru a ajuta la drenajul limfatic și a reduce celulita.
 • Criolipoliza: Pentru a îmbunătăți eficiența reducerii grăsimii.
 • Tratamentele cu laser: Pentru a tonifia și a strânge pielea.

Discută cu specialistul tău despre opțiunile de tratament combinat pentru a crea un plan personalizat care să răspundă nevoilor și obiectivelor tale estetice.

Ce ar trebui să evit după o sesiune de cavitație corporală?

După o sesiune de cavitație corporală, este important să eviți anumite activități și substanțe pentru a maximiza rezultatele și a facilita recuperarea:

 • Evită consumul de alcool: Acesta poate deshidrata organismul și încetini procesul de eliminare a grăsimilor.
 • Evită consumul excesiv de cafea: Cafeina poate afecta negativ procesul de drenaj limfatic.
 • Evită mesele grele și grase: Adoptă o dietă echilibrată pentru a susține eliminarea grăsimilor.
 • Evită expunerea excesivă la soare: Protejează zona tratată de razele UV pentru a preveni iritațiile.

Urmează toate recomandările specialistului pentru a te asigura că obții cele mai bune rezultate posibile.

Cum afectează cavitația corporală sistemul limfatic?

Cavitația corporală stimulează sistemul limfatic, ceea ce ajută la eliminarea grăsimilor distruse din organism. Undele ultrasunete descompun celulele adipoase, eliberând acizi grași și trigliceride în lichidul interstițial. Aceste substanțe sunt apoi preluate de sistemul limfatic și transportate către ficat, unde sunt metabolizate și eliminate din organism. Pentru a facilita acest proces, este important să te hidratezi corespunzător și să faci exerciții fizice moderate după tratament. Un sistem limfatic sănătos este esențial pentru a obține cele mai bune rezultate de la cavitația corporală.

Ce tipuri de tehnologie sunt utilizate în cavitația corporală?

Cavitația corporală utilizează tehnologii avansate bazate pe unde ultrasunete de joasă frecvență. Cele mai comune tipuri de dispozitive includ:

 • Dispozitive cu ultrasunete: Emit unde ultrasunete pentru a crea microbule de gaz în lichidul din celulele adipoase.
 • Dispozitive cu radiofrecvență: Combina cavitația cu radiofrecvența pentru a stimula producția de colagen și a îmbunătăți fermitatea pielii.
 • Dispozitive de cavitație focalizată: Utilizează unde ultrasunete concentrate pentru a viza grăsimea în mod mai precis și eficient.

Alegerea tehnologiei depinde de nevoile și obiectivele pacientului, precum și de preferințele specialistului.

Pot face cavitație corporală dacă am o afecțiune medicală?

Persoanele cu anumite afecțiuni medicale ar trebui să consulte medicul înainte de a efectua cavitația corporală. Afecțiunile care pot contraindica tratamentul includ:

 • Probleme cardiace: Cum ar fi bolile cardiovasculare și hipertensiunea arterială.
 • Tulburări ale sistemului imunitar: Inclusiv boli autoimune.
 • Diabet: Diabetul necontrolat poate afecta vindecarea și metabolismul grăsimilor.
 • Afecțiuni hepatice: Problemele cu ficatul pot afecta eliminarea grăsimilor.

Discută cu specialistul și medicul tău despre istoricul tău medical pentru a determina dacă cavitația corporală este sigură pentru tine.

Este cavitația corporală eficientă pentru bărbați?

Da, cavitația corporală este eficientă atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Procedura este ideală pentru bărbații care doresc să reducă grăsimea localizată în zone precum abdomenul, flancurile, brațele și spatele. Beneficiile și rezultatele sunt similare pentru ambele sexe, iar tratamentul poate fi personalizat pentru a răspunde nevoilor estetice specifice ale bărbaților. Din ce în ce mai mulți bărbați apelează la cavitația corporală pentru a obține un corp mai definit și mai tonifiat.

Cum mă pot asigura că obțin cele mai bune rezultate de la cavitația corporală?

Pentru a obține cele mai bune rezultate de la cavitația corporală, urmează aceste sfaturi:

 • Hidratare: Bea multă apă înainte și după tratament.
 • Dietă sănătoasă: Adoptă o alimentație echilibrată și evită alimentele grase și procesate.
 • Exerciții fizice: Fă mișcare regulată pentru a stimula metabolismul și drenajul limfatic.
 • Urmărește un plan de tratament: Respectă programul de sesiuni recomandat de specialist.
 • Evită alcoolul și cofeina: Aceste substanțe pot afecta negativ rezultatele.

Discută cu specialistul despre orice întrebări sau nelămuriri pe care le ai și urmează toate recomandările post-tratament.

Cum pot preveni acumularea de grăsime după cavitația corporală?

Pentru a preveni acumularea de grăsime după cavitația corporală, este important să adopți un stil de viață sănătos:

 • Menține o dietă echilibrată: Consumă alimente bogate în nutrienți și evită excesul de calorii.
 • Fă exerciții fizice regulate: Activitatea fizică ajută la arderea caloriilor și menținerea masei musculare.
 • Hidratează-te: Bea suficientă apă pentru a susține metabolismul și sănătatea generală.
 • Evită fumatul și consumul excesiv de alcool: Aceste obiceiuri pot afecta negativ sănătatea și metabolismul.
 • Monitorizează-ți greutatea: Menține-ți greutatea sub control pentru a evita acumularea de grăsime.

Adoptarea unui stil de viață sănătos nu doar că te va ajuta să menții rezultatele cavitației corporale, dar va contribui și la îmbunătățirea sănătății tale generale.

Articole Recomandate