Phone

0727.357.237

Email

beautybody.ro@gmail.com

Opening Hours

Luni - Vineri: 9AM - 9PM Sâmbătă: 9AM - 2PM

În luna iulie, salonul nostru de înfrumusețare, BeautyBody.ro, vă aduce o ofertă specială cu privire la tratamentele de epilare cu laser diode, pentru a vă ajuta să vă bucurați de o piele netedă și fără fire de păr nedorite pe zonele corporale precum picioarele lungi, zona inghinală totală, axilele și brațele lungi. Cu tehnologia avansată a laserului diode, veți experimenta o metodă eficientă, sigură și confortabilă de a scăpa de părul nedorit, oferindu-vă în același timp rezultate de durată și o piele catifelată.

Beneficiile epilării cu laser diode:

  1. Eficiență maximă: Tehnologia laserului diode oferă rezultate eficiente, deoarece acționează asupra foliculilor de păr, distrugându-i în mod selectiv și prevenind regenerarea ulterioară a firelor de păr.
  2. Confort sporit: Procedura de epilare cu laser diode este mai puțin dureroasă în comparație cu alte metode de epilare, datorită sistemului de răcire integrat care protejează pielea și minimizează disconfortul.
  3. Siguranță: Echipamentele noastre de ultimă generație asigură o procedură sigură, controlată și non-invazivă, fără riscul de leziuni sau iritații ale pielii.
  4. Durabilitate: Epilarea cu laser diode oferă rezultate de lungă durată, reducând semnificativ creșterea firelor de păr și necesitatea de a vă epila frecvent.

Oferta specială pentru luna iulie:

Pentru a vă ajuta să profitați de beneficiile epilării cu laser diode, vă invităm să beneficiați de oferta noastră specială valabilă în luna iulie pentru următoarele zone corporale:

  1. Picioare lungi
  2. Zonă inghinală totală
  3. Axile
  4. Brațe lungi

Prețuri competitive și consultanță gratuită:

La BeautyBody.ro, ne străduim să vă oferim servicii de calitate la prețuri competitive. Pentru a afla mai multe detalii despre prețurile noastre și a beneficia de o consultanță gratuită cu privire la epilarea cu laser diode, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0727.357.237 și să programați o întâlnire cu unul dintre specialiștii noștri în frumusețe. Vă vom ghida în procesul de alegere a tratamentului potrivit pentru nevoile dumneavoastră și vă vom oferi informațiile necesare pentru a vă bucura de o experiență plăcută și eficientă.

Nu ratați ocazia de a vă transforma pielea și de a vă bucura de o senzație de prospețime și încredere în sine! Profitați de oferta noastră specială pentru epilarea cu laser diode în luna iulie și descoperiți avantajele unei piei netede și lipsite de păr nedorit.

Pentru mai multe informații și programări, sunați acum la 0727.357.237 și începeți călătoria către o piele perfectă și o înfățișare impecabilă cu BeautyBody.ro!

0
OFERTE

Click AICI pentru informații despre aparatul de Epilare cu Laser "Venus Epileve"

Articole Recomandate