Phone

0727.357.237

Email

beautybody.ro@gmail.com

Opening Hours

Luni - Vineri: 9AM - 9PM Sâmbătă: 9AM - 2PM

Efecte de durată:

Epilarea cu laser diode oferă rezultate de lungă durată. Odată ce ați efectuat mai multe ședințe de tratament, veți observa o reducere semnificativă a creșterii părului, iar părul care mai crește este mai subțire și mai puțin vizibil. Acest lucru vă permite să vă bucurați de pielea netedă pentru o perioadă îndelungată, fără a vă mai preocupa de epilarea constantă.


Braţe Lung (inclus Degete şi Mâini) + Mustaţã + Perciuni + Pomeţi + Bãrbie

(Durată ședință, aproximativ 60 min)

 450 Lei 


Eficiență și rapiditate:

Laserul diode are capacitatea de a acționa rapid asupra numeroșilor foliculi de păr dintr-o zonă extinsă, ceea ce face ca procedura să fie eficientă și rapidă. Epilarea cu laser diode pe față și brațe poate fi efectuată în câteva ședințe scurte, iar timpul necesar pentru fiecare ședință poate varia în funcție de dimensiunea zonei tratate. Cu toate acestea, comparativ cu alte metode de epilare, epilarea cu laser diode este adesea mai rapidă.

Reducerea creșterii părului:

În timp, epilarea cu laser diode poate ajuta la reducerea semnificativă a densității și a grosimii părului de pe față și brațe. Acest lucru înseamnă că veți avea nevoie de mai puține ședințe de întreținere și că, în cele din urmă, s-ar putea să nu mai aveți nevoie de epilare deloc. Acest aspect face ca epilarea cu laser diode să fie o opțiune durabilă.

Mai puține iritații și îngrășări ale pielii:

Comparativ cu metodele tradiționale de epilare, precum epilarea cu ceară sau rasul, epilarea cu laser diode are avantajul de a provoca mai puține iritații ale pielii și îngrășări. Laserul diode acționează direct asupra foliculilor de păr, lăsând pielea în jur mai puțin afectată. Aceasta este o veste bună pentru persoanele cu piele sensibilă sau predispusă la iritații.

Precizie și siguranță:

Tehnologia laser diode este proiectată pentru a fi precisă și sigură. În timpul procedurii, laserul vizat încălzește foliculii de păr, dar nu afectează pielea înconjurătoare. Această precizie face ca epilarea cu laser diode să fie o opțiune mai sigură în comparație cu alte metode care pot duce la leziuni ale pielii sau cicatrici.

Confort sporit:

Pe măsură ce tehnologia a evoluat, procedurile de epilare cu laser diode au devenit din ce în ce mai confortabile pentru pacienți. Echipamentele moderne sunt proiectate pentru a reduce disconfortul și durerea în timpul tratamentului. Multe aparate de epilare cu laser diode sunt echipate cu sisteme de răcire sau tehnologii care minimizează senzațiile neplăcute.

Adaptabilitate:

Epilarea cu laser diode poate fi adaptată pentru a se potrivi diferitelor tipuri de piele și culori de păr. Aceasta înseamnă că majoritatea persoanelor sunt eligibile pentru această procedură. Cu toate acestea, este important să discutați cu un specialist în epilare cu laser pentru a determina dacă sunteți candidat potrivit și pentru a afla care este cel mai bun tratament pentru tipul dvs. de piele și păr.

Costuri pe termen lung reduse:

Deși inițial epilarea cu laser diode poate părea mai costisitoare decât alte metode de epilare, pe termen lung, poate fi mai economică. Cheltuielile reduse cu produsele de epilare (cum ar fi ceara sau lamele de ras) și frecvența scăzută a epilărilor de întreținere pot duce la economii semnificative pe termen lung.

În concluzie, epilarea cu laser diode pe față și brațe oferă o serie de avantaje semnificative, inclusiv efecte de durată, rapiditate, reducerea creșterii părului, mai puține iritații ale pielii, precizie, confort sporit, adaptabilitate și costuri pe termen lung reduse. Dacă sunteți interesat de această metodă de epilare, este important să consultați un specialist în epilare cu laser pentru a discuta opțiunile potrivite pentru nevoile și tipul dvs. de piele.abdomen acnee antebrate anticelulitic barbie beauty body bikini line black friday cavitatie cicatrici clean skin cosmetica degete discount epilare definitiva epilare laser eves beauty fara durere fata fese glezne gratis hair free inghinal interfesier laser laser hair removal maini mustata oferta peeling perciuni picioare piept pometi pori dilatati promo radiofrecventa raspunsuri remodelare corporala scapa de parul nedorit soft skin tesuturi tonifiere tratamente faciale

Articole Recomandate